Gitta nyersétel blogja

Lilakáposzta napozóágyak diókrémmel, csicseriborsóval

Megvan a szép lilakáposzta falatkák neve: napozóágyak. Tényleg találó név. És itt van a recept is. Egy kis gond is van vele, Anita nem tudta pontosan megmondani a zöld színű levél nevét, amit felhasznált. Ha valaki felismeri, kérem ossza meg velünk! A receptben úgy hivatkozom rá, hogy “zöld levél”.

Napozóágy:
-lilakáposzta
-levél a díszítésnek
-csíráztatott csicseriborsó
Krém:
-darált dió
-zöld levél (szerintem spenót is jó)
-agave szirup
-tengeri só
-Sonnentor-os saláta fűszerkeverék
-olivaolaj

A krémhez valókat összeturmixoljuk, megtöltjük vele a káposzta leveleket. Díszítjük zöld levéllel, és csicseriborsóval.

A potluck-on egy nagy tálra voltak sorakoztatva a napozóágyak, elöl a kicsik, hátul a nagyok. Jól néztek ki.
Ja, és fincsi volt!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!