És íme a hajdina kása sós, zöldséges változata. Ezt ma én is ki fogom próbálni, annyira merész ötlet!
A kép is fantasztikus!
Feltaláltad a hagyományos főzelék nyers változatát! Nálam mindenképpen különdíjat érdemelsz ezért a receptért!
Zöldséges hajdina kása
Buckwheat mash with vegetables
2 kicsi répát,
1 bögre hajdinacsírát,
1 ek gyömbért,
1 ek fokhagymát,
fél citrom levét,
kb 3-4 cm-es póréhagymát
csipet sóval, meg 1 ek szójaszósszal elturmixoltam.
2 little carrots,
1 cup sprouted buckwheat
1 spoon fresh ginger
1 spoon garlic
juice of half lemon
3-4 cm of leek
pinch of salt, 1 spoon of sojasouce
Majd hozzáadtam 1 csokor petrezselymet, és 2-3 ek hajdinacsírát. A képen kevesebb petrezselyem látszik, de az csak az esztétika miatt (azért is nem turmixoltam bele, mert akkor undorító színe lenne…). 😉
Blend all ingredients in blender until smooth. Garnish with parsley and 2-3 spoon of sprouted buckwheat.
Hát ennyi.
Várom a szavazatokat!!!!
Szavazzatok!!!!
Holnap potluck, nagyon készülök rá!
Eredményhirdetéskor megmondom!Addig titok 🙂
szió!És melyik recept kitől van?