Karalábé félbe vagy negyedbe, mandula beáztatva, egy csöpp dió mellé, mandula megpucol, fenyőmag mellé, meg paszernák (a rizs!), olajban áztatott reszelt fokhagyma, piros kaliforniai paprika (csak kockázva), csipet paprika, frissen porított koriander, kevés só, citromlé, egy jó adag friss tárkony, apróra vágva (és jól össze is törve sötétzöldre), és ha akarjuk, beletehetjük a karalábét, de az ugye egy idő után vizet ereszt, szóval csak rögtön fogyasztáskor érdemes. Nem tudom, hogy a karalábé levél fogyasztható-e nyersen, nem azon tálaltam. Viszont ha fogyasztható, akkor a karalábét kozkázva a húsba lehet tenni, és – a gondolom előzőleg megpuhított levelekbe csomagolni. De ez utóbbi csak ötlet.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: