Gitta nyersétel blogja

Maradék avokádó?

Mit kezdjünk a maradék fél avokádóval, ha a recept csak egy felet ír elő felhasználásra? Ha betesszük a hűtőszekrénybe, hamar megbarnul.

Ezt az avokádót bizony el kell használni!
Mivel mindig van itthon valamilyen kréker (most sárgarépás), ezért úgy gondoltam, hogy az avokádót most vaj helyett használom!

A krékerekre rákentem az avokádót, a késsel úgy lehetett kenni, mint a puha vajat.

Erre jött a kedvenc piros húsú paprika, és a lucernacsíra.

És volt még több is:

Finom volt. Ez csak egy ötlet, recept nincs.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Gitta says:

    Villo, köszönöm az ötletet, lehet, hogy tényleg fogok venni, már nézegettem.

  2. Villo says:

    Gitta, ha kerámiakéssel vágod el, nem barnul be az avokádó, padlizsán, alma stb és fémízű sem lesz. Nekem napokig frissen maradnak a hűtőben. Beruháztam egy Kyocera márkájúba és nagyon megérte.

  3. Villo says:

    Gitta, ha kerámiakést használsz, nem barnul meg, napokig nagyon jól néz ki az avokádó, esetleg dobhatsz rá celofánt.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!