Gitta nyersétel blogja

Ananászlé

Erika adta az ötletet a ma reggeli italomhoz: ANANÁSZ!
Vitamin és enzimtartalma miatt ajánlom én is az ananászt, főleg és csak nyersen. A konzerv ananász már nem tartalmazza azokat az értékes anyagokat, amiért az ananászt érdemes enni-inni!

Reggeli ital ananászból:
1 ananász
1 narancs leve
1 teáskanál méz
1 szelet pici gyömbér
csipet fahéj
pár levélke citromfű
kevés víz

Turmixgéppel simára turmixoljuk a hozzávalókat. Egy habos, sűrű italt kapunk, teljesen simának kell lennie.
Végül nem ittam, hanem beleszeltem egy kivit és egy banánt, és kanállal megettem.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Hűű, de guszta!!! Jó ötletet adott, köszönöm. Már el is készítettem én is, annyira megkívántam csupán frissen facsart gyümilevekből: ananász-narancs-alma.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!