Múlt szerdán volt az Alexandra könyvesházban az Élő édességek könyve-nek a könyvbemutatója. Meglepően sokan voltak, az asztalra készített finomságok rekord idő alatt elfogytak. Köszönet a kiadónak, hogy mindezt megszervezte, és biztosította a helyszínt. Köszönet Annának, aki odajött korábban velem, és segített kipakolni, szépen elrendezgetni a dolgokat.
És nagyon köszönöm Mikinek, hogy eljött fotózni! Az ő képeit láthatjátok most:
Beszámoló fotókban:
Csokitorta eperrel és mentával
Epertorta
Diófasírtok zöldségekkel
mignon
Áfonyás muffin
narancs-süni
Granola a kedvenc
Volt még zserbó és édes energia szelet is…
Ennyit az ételekről, akkor most jöjjenek az emberek:
Előkészületben
A gyermekeim is megérkeztek
Kezdés előtt 10 perccel
Mindjárt kezdünk, és még mindig jönnek be az ajtón!
Ilyen volt a kilátás az ételek fölött
Hárman ültünk a Pódiumon: Schneider Gábor és Kajtár-Schneider Krisztina a Bioenergetic kiadótól, és én
Hamm…
Ők a földön ültek, Tündi (a pici lány) imádja a zöldségeket
Ott a tömeg mögött volt az asztal, tele finomsággal…ez volt az est fénypontja 🙂
Peti fiam odajött utána megölelni
Elégedett falatozás
Utána még sokáig beszélgettem azokkal, akik odajöttek hozzám. Sajnos nem jutott idő mindenkire, de tudjátok hol találtok, írjatok, hívjatok! Amikor elfogyott minden az asztalról, szép lassan hazaszállingóztak az emberek. Röviden ennyi volt. Köszönöm mindenkinek, aki eljött és meghallgatott. Beszámoló egy újságíró tollából: Femcafe.hu
Gratulálok, Gitta! Nagyon tetszenek a képek a bemutatóról, a könyved pedig már megrendeltem! 🙂 Szeretettel, Andi (Skóciából)
Vicuska, köszönöm!A fasírt lényege a fűszerezés: mindent bele, ami magyaros. Hagymák, só, bors, paprika.
Szia Gitta!Ismét gratulálni szeretnék az újabb könyvedhez és a sikeres bemutatóhoz.—–A diófasírt nagyon ízlett. Hamarosan ki is próbálom. 🙂