Gitta nyersétel blogja

Facebook

Nem vagyok híve az “egész nap a facebook előtt ülés”-nek, néha látom, hogy vannak, akik minden egyes mozdulatukat megosztják a közösségi oldalakon. Az élet szép, odakint süt a nap (mostanában elég sokszor), kár a drága időnket egész nap a számítógép előtt tölteni. (csak amennyit muszáj)

Azt viszont osztom, hogy ha nincs időd vagy kedved órákig böngészni, friss és érdekes cikkek után kutatni, akkor elég csak rámenni a facebook oldaladra, és máris látod, hogy ismerőseidnek milyen események, fotók és gondolatok tetszenek, mi újság a nagyvilágban. 5 perc alatt mindent megtudsz, amit érdemes.

Éppen ezért azt gondolom, hogy az információ áramlásában, annak helyes kezelésében nagy szerepe tud lenni a egy pörgős közösségi oldalnak.

Miért elmélkedtem ennyit a facebookról?

Mert szeretném a nyers étkezés jótékony hatását, az elméleti és gyakorlati ismereteket minél több emberhez eljuttatni. Szeretném, ha minél többen megtapasztalnák azt a plusz energiát, amit az élő ételek fogyasztása jelent. Jó lenne, ha sokan megismernék a nyerskonyha gasztronómiáját, és minél többen készítenének otthon is illatos és egészséges (és nagyon finom) nyers ételeket.
Ééééés: szeretném a facebook adta előnyöket kihasználni, hogy olyan emberekhez juttassam el a mondandómat, akik erre fogékonyak, kíváncsiak, és akik profitálnak belőle. 

Éppen ezért arra kérlek TÉGED is Kedves Olvasóm, hogy ha látogatója és aktív tagja vagy ennek a népszerű  közösségi oldalnak, akkor nyomj egy “tetszik” gombot itt jobbra, ——> oldalt. Így ha megjelenik valami új információ (könyvek, programok, ízletes új ételek, bármi érdekes), és azt megosztod az ismerőseiddel, akkor egyre több emberhez fog eljutni… biztosan lesz, aki szintén továbbadja és megosztja, és így tovább. 

És most még egy akcióval is szeretnénk kedveskedni: minden 500. követőnél az addig jelentkezettek között ajándékot sorsolunk ki, egy élő ételes könyvet és egy vacsora meghívást.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!