Lilakáposzta napozóágyak diókrémmel, csicseriborsóval

Megvan a szép lilakáposzta falatkák neve: napozóágyak. Tényleg találó név. És itt van a recept is. Egy kis gond is van vele, Anita nem tudta pontosan megmondani a zöld színű levél nevét, amit felhasznált. Ha valaki felismeri, kérem ossza meg velünk! A receptben úgy hivatkozom rá, hogy “zöld levél”.

Napozóágy:

-lilakáposzta

-levél a díszítésnek

-csíráztatott csicseriborsó

Krém:

-darált dió

-zöld levél (szerintem spenót is jó)

-agave szirup

-tengeri só

-Sonnentor-os saláta fűszerkeverék

-olivaolaj

A krémhez valókat összeturmixoljuk, megtöltjük vele a káposzta leveleket. Díszítjük zöld levéllel, és csicseriborsóval.

A potluck-on egy nagy tálra voltak sorakoztatva a napozóágyak, elöl a kicsik, hátul a nagyok. Jól néztek ki.

Ja, és fincsi volt!

Tovább a blogra »