Zöldséges hajdina kása

És íme a hajdina kása sós, zöldséges változata. Ezt ma én is ki fogom próbálni, annyira merész ötlet!

A kép is fantasztikus!

Feltaláltad a hagyományos főzelék nyers változatát! Nálam mindenképpen különdíjat érdemelsz ezért a receptért!

Zöldséges hajdina kása

Buckwheat mash with vegetables



2 kicsi répát,

1 bögre hajdinacsírát,

1 ek gyömbért,

1 ek fokhagymát,

fél citrom levét,

kb 3-4 cm-es póréhagymát

csipet sóval, meg 1 ek szójaszósszal elturmixoltam.

2 little carrots,

1 cup sprouted buckwheat

1 spoon fresh ginger

1 spoon garlic

juice of half lemon

3-4 cm of leek

pinch of salt, 1 spoon of sojasouce

Majd hozzáadtam 1 csokor petrezselymet, és 2-3 ek hajdinacsírát. A képen kevesebb petrezselyem látszik, de az csak az esztétika miatt (azért is nem turmixoltam bele, mert akkor undorító színe lenne…). 😉

Blend all ingredients in blender until smooth. Garnish with parsley and 2-3 spoon of sprouted buckwheat.

Hát ennyi.

Várom a szavazatokat!!!!

Szavazzatok!!!!

Holnap potluck, nagyon készülök rá!

Várunk téged is szeretettel!

Tovább a blogra »