Olvassátok el Gábor bejegyzését az allergiáról. Nagyon örülök most ennek, hiszen magam is készültem írni erről, csak én nem szedtem össze ennyi információt, nem jártam körül ennyire a témát. Még egyszer köszönet és hála érte kedves Gábor!
Allergia történetem:
Én már hosszú évek óta vagyok allergiás, kora tavasszal, és augusztus-szeptemberben kínos a helyzet, tüsszögés, köhögés, szemviszketés, orrfolyás először, aztán pedig az “éjjel_nem_tudok_aludni_mert_nem_kapok_levegőt” tünetek jelentkeztek, időnként elég kemény formában.
Egy évnyi nyersevés után tavaly ősszel már szinte egyáltalán nem voltak tüneteim, és azóta már sem a tavaszi, sem a most őszi “szezont” nem éreztem meg. Sok időt töltöttem kint a szabad levegőn, amit régebben ilyenkor nem mertem, nem tudtam megtenni. Ennek ellenére nem jelentkezett sem szemviszketés, sem tüsszögés, semmi.
Vagyis, az orvosok által gyógyíthatatlannak tartott allergiám teljesen elmúlt. És nem gyógyszerek, hanem az általam helyesnek tartott nyers táplálkozás hatására.
Az egészség mérhető? Szerintem nem.
De van egy műszer, amivel a szervezet antioxidáns szintjét lehet meghatározni. A részleteket olvasd el – ITT – !
Ezen az oldalon láthatod a skálát, melyik érték pontosan mit jelent. Az más kérdés, hogy az oldal azt sugallja, hogy ha nálad ez az érték alacsony, akkor vásárold meg az általa kínált étrend kiegészítőt… A lényeg az, hogy mindenféle üvegbe zárt lötty vagy kapszula nélkül, pusztán nyers étrenddel a nálam mért érték 59000 volt!
Kedves Olvasóm, egyél minél több zöldséget, gyümölcsöt, lehetőleg nyersen! Próbáld ki az itt leírt recepteket, mind mind nagyon finom, ehető ételek.
A nyers életmód nem lemondás, hanem egy új világ, új és fantasztikus ízek felfedezése!