Péntek este kerti parti volt nálunk majdnem csak és kizárólag élő ételekkel. Amit én készítettem, az minden nyers volt:
Viszont mindenevő vendégeim kedvéért és őáltaluk sült némi húsféleség is a grillen, szerencsére ezt a feladatot fel is vállalták “hősiesen”. Nem csak hús, de zöldség is került a rácsra, szegények nem élték túl.
Abból ítélve, hogy minden elfogyott, azt gondolom, hogy nem volt kifogásuk az ellen, hogy nem megszokott, hagyományos ételek voltak az asztalon.
Mártogatós szósz hajdina ropogóssal
és zöldségekkel,
Nagy sikere volt a 12 banánból készített kókuszos-kakaós banán kockáknak (én nem menta, hanem csokis szószt készítettem hozzá),
Összejöttünk, bolondoztunk, a gyerekek játszottak, a társaság remek volt.
(Keressétek a Bio info magazint az újságosoknál, van benne egy jó hosszú cikk az élő ételekről! Ééééés: hamarosan megjelenik a könyvem is, Élő ételek könyve! Énnek már a borító címlapját is megnézhetitek a magazinban. Csak még az kérdés, hogy valójában én Margit vagy Gitta vagyok 🙂 Kicsit néha én is meghasonulok magammal emiatt, és ha tudnátok, hogy van még más nevem is…)