Zöldségek faragva
Eddig még csak hallottam róla, de ma láthattam is, hogyan dolgozik egy zöldségszobrász, itt (Karcagon) és most (2010.11.13 szombat) Rácz Lajos.
Az egyszerűbb fogásokat érdemes lenne megtanulni, és a vendégeket, családot elkápráztatni!
Alapanyagok: sárgarépa, cékla, retek, sütőtök, zöldhagyma, hurkapálcika.
A megfaragott zöldségek azonnal mennek a vízbe, hogy frissek maradjanak. A váza sütőtökből készült, a virágok céklából, répából, retekből. A virágok szára pedig zöldhagymával bevont hurkapálcika.
Nem műtermi fotók, de a lényeg így is látszik.
Lehet, hogy ha már nem főzök, nem sütök, és nem is párolok, akkor én is faragni fogok!
|
A vázán egy madár van, a tollaira közelítettem rá |
|
|
Ez szintén egy közeli a vázára |