A nyerskonyha titkai – Élő étel készítő tanfolyam

Most szombaton tanfolyam! Nehogy lemaradj!

Sokan ismerkednek mostanában ez élő ételekkel, sokan tapasztalják jótékony hatásait. Nekik szeretnék segítséget nyújtani a január 15-én tartandó tanfolyammal.

Ha nem tudod, hogyan indulj el, vagy már elindultál, de elakadtál valahol… vagy kezdenek unalmassá válni az általad készített nyers ételek? Itt az alkalom, gyere el a Világközepére, és segítek! Együtt készítünk 4-5 féle finomságot, felteheted a kérdéseidet. Praktikus tanácsokat adok hétköznapra, ünnepekre.

Főszereplő a hajdina lesz, “ALAP” ételeket fogunk készíteni hajdinából. Minden nap ehető, egyszerű és nagyon finom fogásokat.

Helyszín: Budapest, XIII. Katona József utca 39. 1. emelet 10. kapucsengő

Időpont: 2011. január 15. délután 3 óra

Belépő: 7000 forint, ott a helyszínen fizetendő

Kérlek, jelezd a részvételi szándékodat nálam itt: gitta@wisoft.hu

vagy hívj: 30-98-48-931

Tovább a blogra »